Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Detail akce

sobota
23/3
17:00

NECRO METAL PILGRIMS 2024

Vstupenky v předprodeji 350 Kč
Cena na místě 400 Kč
Facebook

Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského klubu Barrák music club poněkud tvrdší odnože metalu a kromě tradičních benefitu , které obvykle akce Metal pilgrims přinášejí, se můžete těšit třeba na:


Venit Mortem
Nomura
Refore
Exorcizphobia
Nahum
Tortharry

Kolik proběhlo ročníků Necro metal pilgrims, se nám už nechce počítat . Rozhodně jich bylo mnoho. Nicméně každý další ročník se snažíme překonat ty předchozí a tento rok rozhodně není výjimkou, takže kromě již tradičních benefitu jako je welcome drink nebo skvělých kapel si budete moct na baru koupit pivo, které bylo speciálně uvařeno pro tuto událost. Nějaké trička a samozřejmě merch kapel.
Stále existuje pravidlo, že se snažíme s podporou známějších kapel vytáhnout ty začínající. Venit Mortem jsou na začátku své hudební kariery. stejně jako o něco starší kapela Nomura v které si střihne dvoják zpěvák z první zmíněné grupy. Na rozdíl od Venit, kteří se prezentují atmosferickým black metal, si Nomura tyká s groove progresivním metalem, takže dostanou prostor i trochu hloubavější hlavy metalistů.
V připadě Refore nebo o poznání zkušenějších Exorcizphobia zrychlí v rytmu thrash metalu a vrcholem večera, pak bude death metalová dvojice v podání ostravských Nahum a legendárních Tortharry.

Většina kapel má nebo bude mít venku nový materiál, takže budete mít zřejmě první a jedinečnou příležitost si poslechnout novinky na živo.
Předprodej bude spuštěn na začátku února, doporučujeme tedy všem, aby sledovali událost na FB, kde budou k dispozici čerstvé novinky

Další program
Ostrava!!!
Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
Metalshop
GoOut
Rádio Čas Rock
Rádio Čas